Gratis waardebepaling Amsterdam

Gratis waardebepaling Amsterdam

Gratis waarde-indicatie Amsterdam

 

De huizenprijzen in Amsterdam zijn de afgelopen tijd enorm gestegen. De markt staat op scherp. Veel zoekers grijpen mis, het aanbod is laag. Wat is uw huis waard? Is nu een goed moment om uw huis te verkopen? Eerst verkopen of juist eerst aankopen? Onze specialisten helpen u graag de volgende stap te maken. Met advies over de marktwaarde van uw woning, een goed doordachte strategie voor de verkoop en een plan van aanpak om de aankoop van uw nieuwe woning zo goed mogelijk af te stemmen op de verkoop.

 

Ga hier direct naar onze waarde-tool

 

Wat is mijn huis waard in Amsterdam?

Bent u benieuwd naar de waarde van uw huis? Doe dan onze gratis waardebepaling en ontvang binnen 30 seconden een eerste waarde-indicatie in uw mailbox.

Een eerste waarde-indicatie geeft u een schatting van de waarde van uw huis op basis van vergelijkbare, onlangs verkochte woningen in uw buurt. Onze makelaars in Amsterdam, Isabelle Band en Stefan Vernooij, controleren deze indicatie graag voor u. Zij adviseren u over de volgende stap, over de marktwaarde van uw huis, over de beste verkoop-strategie in de Amsterdamse huizenmarkt, een verhuisplan. Lees meer over onze verkoop-aanpak en onze aankoopbegeleiding in Amsterdam.

 

Onze makelaars in Amsterdam

Ontmoet ons team in Amsterdam! Een vast team van 2 makelaars en een vaste binnendienst-medewerker. Altijd iemand aanwezig die uw dossier kent:

 

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Isabelle Band – RM RT / Partner – Makelaar taxateur & Expat Broker in Amsterdam

…leidt onze vestiging in Amsterdam. Met decennia ervaring kent ze de hoofdstad van binnen en van buiten. Daarbij zorgt haar vak- en mensenkennis ervoor dat wij met trots kunnen zeggen: Amsterdam en Haarlem hebben een Band.

Lees het interview met Expat Broker Isabelle!

 


 

Mireille Adelaar – Binnendienst in Amsterdam

… regisseert alles wat ze doet tot in de puntjes. Op het toneel en op kantoor. Bij het plannen van bezichtigingen, opnemen van panden en in contact met u. Toi toi toi!

 

 

 

 


 

Stefan Vernooij – Vastgoedadviseur in Amsterdam

… stort zich na een evenementen-carrière vol op de toekomst van Amsterdam: nieuwbouw! Stefan neemt onzekerheden weg, geeft vertrouwen en begeleidt opdrachtgevers intensief over de finish. Een prettig adviseur met wie u nieuwe avonturen aandurft!

 

 


 

Alana Balk – K-RMT in Amsterdam

… is de altijd zo gedreven makelaar die je als koper én verkoper in het prachtige Amsterdam aan je zijde wenst: persoonlijk betrokken, altijd eerlijk en altijd nét dat stapje extra. Alana kent het vak van binnen en buiten. Op haar kunnen we aan!

 

 

Vrijblijvende waardebepaling

Doorloop onze waarde-tool en ontvang in 4 stappen een gratis waardebepaling van uw huis in uw inbox:

1

Adres-Waarde-Indicatie
Stap 1: Uw Adres

U vult uw adres in en geeft aan waarom u een waardeschatting wenst en wanneer u eventueel zou willen verhuizen.

2

Huis-Verkopen-Gratis-Waarde-Bepaling
Stap 2: Uw Huis

U vult uw woonoppervlakte in en geeft aan welk type woning u heeft.

3

Swipe-Bieden-Onderhandelen-Waarde-Bepaling
Stap 3: Swipen

U kiest welke recent verkochte huizen op het uwe lijken: swipe rechts voor vergelijkbaar, swipe links voor niet vergelijkbaar.

4

Waarde-Indicatie-Huis-Woning
Stap 4: De waarde van uw huis

Op basis van de gegevens die u heeft ingevuld, berekent de tool een eerste waarde-indicatie. U ontvangt deze per mail als u uw contactgegevens achterlaat.

5

Waarde-Bepaling-Controleren-Makelaar
Stap 5: Controle door onze makelaars

Indien u dat wenst, maken wij graag een afspraak om de waarde-indicatie te controleren. Onze specialisten adviseren over de markwaarde van uw huis, geven verhuisadvies, denken met u mee over uw volgende stap.

Doe hier de waarde-check!

Amsterdam MVK

Vragen over verhuizen in Amsterdam? Neem contact op met ons team in:

Amsterdam

020 - 800 23 83 Mail Amsterdam
Huizen in Amsterdam
Ons team in Amsterdam
Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op