Over-Mooijekind-Vleut-Makelaars

Aankoopmakelaar Heemstede

Uw huis is goud waard!

Huis kopen in Heemstede

 

Op zoek naar een woning in Heemstede. Of heeft u al een huis op het oog? Goed advies van een aankoopspecialist is cruciaal. Dan staat u sterker, weet u zeker dat u tegen goede voorwaarden koopt. Onze makelaar in Heemstede, Eric Liefveld, heeft een stevig trackrecord als aankoopmakelaar. Bel gerust, dan bespreken we uw woonwensen: 023 – 800 02 00. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

 

We gaan voor een zorgeloos traject. We kennen de obstakels in iedere fase van het koopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Dat doen we al veertig jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

 

Huis kopen in Heemstede

U speelt met het idee een huis te kopen in Heemstede. Daar komt veel bij kijken. Onze makelaar Eric Liefveld is een scherpe onderhandelaar. Met een sterk netwerk en stevige kennis van de markt. Wij zien wij uw droomwoning als eerste, weten precies wat de marktwaarde is en we zijn er als eerste bij om een goede deal te sluiten. Wat komt er kijken bij het kopen van een huis? In het kort:

 

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Goed voorbereid

Allereerst willen wij weten wat u beweegt: waarom wilt u verhuizen? Vervolgens brengen wij uw wensen in kaart. We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat heeft voordelen: we hebben een voorsprong bij het bieden en het maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Overal is aan gedacht. Dat geeft rust. 

2

Waarde-Indicatie-Huis-Woning
Stap 2: Pro-actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Wij zien het als eerste, al voordat het op Funda komt. Het gaat snel in onze regio dus zitten we er bovenop en houden we nauw contact met ons netwerk.

3

Samen-kijken
Stap 3: Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met de ogen van een specialist. We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning.

4

Swipe-Bieden-Onderhandelen-Waarde-Bepaling
Stap 4: Bieden en onderhandelen

Onderhandelen, bieden op z’n scherpst: onze specialiteit. We hoeven niet te wachten op een afspraak bij de bank; de financiering is een formaliteit. We kunnen dus meteen schakelen! Een mooie garantie voor de verkopende partij, zo’n stevige koper.

5

Huis-Kopen-Verkopen-Waardebepaling
Stap 5: De aankoop en overdracht

We hebben resultaat! We zijn het met de verkopende partij eens over de prijs en de leveringsvoorwaarden. We begeleiden u intensief bij elke stap. Zo zijn we de grootste aankoopmakelaar van Nederland geworden. En krijgen we heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die u neemt bij het kopen van uw huis met een van onze aankoopmakelaars. Of maak direct een afspraak via: 023 – 800 02 00.

50020127_MKV Heemstede Groepsfoto

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Heemstede-Aerdenhout

023 - 800 02 00 Mail Heemstede-Aerdenhout

Over Mooijekind Vleut Makelaars Heemstede

.
Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Heemstede en omstreken. Wij verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Kennismaken met een van onze makelaars? Wij adviseren u graag tijdens een gesprek. Eerst kopen of verkopen? Nog even wachten? Samen bespreken we uw wensen en brengen we de mogelijkheden voor u in kaart.

Naast onze expertise gebruiken we de nieuwste tools om uw woonwensen te matchen met het meest actuele woningaanbod. U ontvangt iedere ochtend een overzicht in uw mailbox met de mooiste huizen voor u. En als we een mooie kans zien, zitten we er meteen bovenop.

 

Maak een afspraak om samen uw woonwensen te bespreken:

023 – 800 02 00

 

Buurtcijfers Heemstede
Buurtinformatie-Manpad-en-Hartekamp-Heemstede-Zuid

Manpad en Hartekamp

De wijk Manpad en Hartekamp ligt in Heemstede-Zuid. Een fijne, rustige buurt met veel groen en rust. Het wandelbos Groenendaal...
Makelaar-in-Heemstede-Aerdenhout

De Glip

Wonen in De Glip: een heerlijke buurt in Heemstede-Zuid! Het wandelbos Groenendaal ligt vlakbij, er zijn diverse winkels aan de...
Buurtinformatie-Heemstede

Wijk 00 Heemstede-Centrum

Het is heerlijk wonen in Heemstede: niet voor niets staat de gemeente al jaren in de top 5 qua woongenot....
Huizen in Heemstede
Nieuw
Foto: Irislaan 6
HEEMSTEDE
Irislaan 6
Woonhuis 129 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 750.000,- k.k. Huurprijs € 1.950,- p.m.
Nieuw
Foto: Waterhof 31
HEEMSTEDE
Waterhof 31
Appartement 141 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 750.000,- k.k.
2 dagen
Foto: Zomerlaan 15
HEEMSTEDE
Zomerlaan 15
Woonhuis 197 M2, 8 kamers
Vraagprijs € 1.800.000,- k.k.
Nieuwbouwprojecten
Foto: De Brecht
Nieuw-Vennep
De Brecht
130 - 145 m2
€ 554.900 - € 665.000 v.o.n.
Foto: Missiehuis Park
Driehuis NH
Missiehuis Park
71 - 236 m2
€ 480.000 - € 1.300.000 v.o.n.
Foto: Harlem Alley
Haarlem
Harlem Alley
101 - 157 m2
€ 490.000 - € 630.000 v.o.n.
Ons team in Heemstede-Aerdenhout
50020127_MKV Heemstede Groepsfoto

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Nu op onze site: Crocussenlaan 21 in Bennebroek! Kijk voor meer even op onze site. ...

1 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op