Makelaar-Hoofddorp

Makelaar Hoofddorp

Uw huis kopen of verkopen in Hoofddorp

 

U zoekt een makelaar in Hoofddorp. Om uw huis in Hoofddorp te verkopen, of een nieuw huis te kopen in Hoofddorp, of misschien elders in de Haarlemmermeer. Misschien bent u nu nog niet zo ver, maar wenst u vrijblijvend advies over de kansen voor u. Onze local-experts in Hoofddorp, Rachèl Kroon en Jerney Harteman, adviseren u graag!

 

De ideale match tussen huis, mens en wens met onze makelaar

Onze makelaars kennen de obstakels in iedere fase van het aankoop- en verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doet ons kantoor al veertig jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

 

In Hoofddorp een huis kopen

U overweegt een huis te kopen. Belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een lokale aankoopmakelaar. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Wij hebben een sterk netwerk, stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

Rachèl Kroon en Jerney Harteman, onze makelaars in Hoofddorp komen er zelf uit de buurt, kennen de regio op hun duimpje en kunnen zo goed anticiperen op de bewegingen van de lokale markt. Benieuwd naar hoe wij u begeleiden bij het aankopen van een woning? Lees hier meer over kopen in 5 stappen. Of stuur onze makelaars rechtstreeks een e-mail voor het bespreken van uw woonwensen.

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

 

Verkopen in Hoofddorp

Als verkoopmakelaar gaan we voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, of de beste voorwaarden voor u. We bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. Prettig om te weten waar u aan toe bent. Ook fijn: u heeft een vaste makelaar, een vast aanspreekpunt op de binnendienst. Uw huis in Hoofddorp verkopen? Lees hier meer. Of maak direct een afspraak met een van onze makelaars door hen een e-mail te sturen.

 

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
023 – 303 34 84

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe onze gratis online waardecheck!

 

Over Mooijekind Vleut Makelaars Hoofddorp

Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken. In 2018 maakten wij de stap naar de Haarlemmermeer met een nieuw kantoor in Hoofddorp. Ons team in Hoofddorp is zeker niet nieuw: onze makelaars Jerney Harteman en Rachèl Kroon zijn thuis in de regio.

Onze specialisten verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Bel voor een kennismakingsgesprek met Rachèl of Jerney en laat u goed adviseren over uw volgende stap. Eerst kopen in Hoofddorp? Eerst verkopen? Misschien nog even wachten? Samen bespreken we uw wensen. Bel ons op: 023 – 303 34 84. Graag tot ziens!

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

Teamfoto's Hoofddorp

Overweegt u een volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust:

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84 Mail Haarlemmermeer
Huizen in Hoofddorp
2 dagen
Foto: Thomas Morelaan 245
HOOFDDORP
Thomas Morelaan 245
Appartement 118 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 699.000,- k.k.
Foto: De Vleyen 34
HOOFDDORP
De Vleyen 34
Woonhuis 111 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Foto: Bandholm 3
HOOFDDORP
Bandholm 3
Appartement 71 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 265.000,- k.k.
Nieuwbouwprojecten
Foto: Harlem Alley
Haarlem
Harlem Alley
101 - 157 m2
€ 490.000 - € 630.000 v.o.n.
Foto: Hazenleger
Zaandam
Hazenleger
111 - 144 m2
€ 559.500 - € 675.000 v.o.n.
Ons team in Haarlemmermeer
Teamfoto's Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact

Nu online: Zaanenstraat 27 in Haarlem! Meer weten? Check onze site! ...

7 0

DE HEILIGLANDEN - HAARLEM | Fantastisch herenhuis (1772) op de hoek, middenin de Haarlemse binnenstad. Een goed onderhouden Rijksmonument met veel sfeervolle, authentieke details! En een speelse indeling: voor- en achterhuis met 7 kamers en zonnige patio op het zuidwesten. Bijzonder wonen op droomlocatie in de rustige De Heiliglanden met stadse gezelligheid om de hoek! Meer info via link in bio. Of kom langs! Bel binnenstad-Maarten voor ‘n bezichtiging: 023 - 542 02 44.

Groot Heiligland 38 in Haarlem
€ 1.250.000,- k.k.
...

19 1

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op