Formidable

Hoofddorp

Terug

Beschrijving

FORMIDABLE HOOFDDORP Op loopafstand van het centrum van Hoofddorp verrijst binnenkort een modern nieuwbouwproject. Het nieuwbouwproject bestaat uit 11 2-kamer appartementen en 2 3-kamer appartementen alle met een ruim balkon of terras alsmede 16 eengezinswoningen met 3 slaapkamers, een ruime zolder en een tuin met berging. Het plan wordt een...

Volledige beschrijving

FORMIDABLE HOOFDDORP

Op loopafstand van het centrum van Hoofddorp verrijst binnenkort een modern nieuwbouwproject. Het nieuwbouwproject bestaat uit 11 2-kamer appartementen en 2 3-kamer appartementen alle met een ruim balkon of terras alsmede 16 eengezinswoningen met 3 slaapkamers, een ruime zolder en een tuin met berging.

Het plan wordt een fijne plek met een groen hof waar kinderen lekker kunnen spelen.

De verwachting is dat we in het derde kwartaal in verkoop gaan en dat de bouw eind 2024 zal starten.

KIES WAT BIJ JOU PAST

De locatie van de woningen is zeer goed. Op de hoek van Hoofdweg (vaart) en de burgemeester Pabstlaan, waar ooit een bouwmarkt was gevestigd komt nu een kleinschalig plan. Het centrum van Hoofddorp is per voet binnen 5 minuten bereikbaar waar de een grote verscheidenheid aan winkels, horeca en uitgaansgelegenheden is gelegen. Ook diverse sportscholen en clubs zijn op zeer korte afstand gelegen. Bent u meer van wandelen of fietsen? Het Haarlemmermeerse bos en de geniedijk liggen allemaal in de nabijheid van het plan.

Door de centrale ligging zijn scholen (zowel lagere als middelbaar), kinderopvanglocatie en ook het ziekenhuis op korte afstand gelegen.

EENGEZINSWONINGEN

De eengezinswoningen bestaan uit 3 blokjes van 14 eengezinswoningen en deze zijn tussen de 117m2 en 126 m2. Naast de 14 eengezinswoningen hebben we ook 2 twee-onder-één kap woningen welke 133 m2 groot zijn. Alle woningen hebben een doorzonwoonkamer met open keuken en toegang tot de tuin. Op de eerste etage bevinden zich een 3-tal slaapkamers en een complete badkamer. De zolderetage is ruim en hier is ruimte voor de technische apparatuur en ruimte voor een 4e slaapkamer of hobbykamer. Uiteraard voldoen alle woningen aan de laatste energie eisen en zijn voorzien van vloerverwarming.

APPARTEMENTEN

Het appartementen gebouw is een kleinschalig gebouw met slechts 13 appartementen. De appartementen variëren in grootte tussen de 47 m2 (2 kamers) en 65 m2 (3 kamers). Alle appartementen hebben een balkon en de bovenste appartementen hebben zelfs een dakterras van 22 m2. De woningen zijn te bereiken via een ruime hal en zijn te bereiken via een lift. Op de begane grond zit een gezamenlijke (afgesloten) fietsenberging.

Schrijf je in op de website en we houden u op de hoogte van het verkoopproces!

Woningtypes

Twee-onder-een-kapwoning

Formidable
133 M2
Er zijn geen woningen beschikbaar

Eengezinswoningen

Formidable
117 - 126 M2
Er zijn geen woningen beschikbaar

Appartementen

Formidable
47 - 65 M2
Er zijn geen woningen beschikbaar

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij