Sorteren op
Foto: Lt-Generaal Foulkeslaan 22
AERDENHOUT
Lt-Generaal Foulkeslaan 22
Woonhuis 130 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 875.000,- k.k.
Foto: Teding van Berkhoutlaan 3
AERDENHOUT
Teding van Berkhoutlaan 3
Woonhuis 236 M2, 7 kamers
Vraagprijs € 1.625.000,- k.k.
Foto: Overste den Oudenlaan 1
AERDENHOUT
Overste den Oudenlaan 1
Woonhuis 139 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 1.250.000,- k.k.
Pieter Kiesstraat 14 A & B in Haarlem

Duurzaam én stijlvol: Haarlemse appartementen met label A+ en warmtepomp

Kijk even binnen
Foto: Boekenroodeweg 19Z-4
AERDENHOUT
Boekenroodeweg 19Z-4
Appartement 148 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.

Onze woningen

Ons woning-aanbod wisselt met de dag. De woningen die u vandaag ziet, kunnen morgen verkocht zijn. Gelukkig hebben we een continue stroom van steeds nieuwe huizen. Leuke appartementen voor starters, huizen waarin je als gezin kunt groeien, compacte comfortabele appartementen om langdurig te genieten en alles daar tussenin. Zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen, zowel in Amsterdam, als in Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout.

Uw droomwoning

Droomt u van een romantische jaren dertig huis, kijkt u vooral uit naar een strak design huis met alle duurzame voorzieningen of wilt u gewoon een fijne plek in een fijne buurt? Neem de tijd, oriënteer u op de mogelijkheden, de prijzen, de markt en loop of fiets bijvoorbeeld eens rond in buurten die u aanspreken. Uiteraard denken we graag met u mee tijdens uw zoektocht, met hulp van ons slimme match systeem Copaan, verzorgen we het biedingsproces en alles daaromheen. Lees hoe wij u in vijf stappen naar uw droomhuis begeleiden.

Koop en verkoop van uw woning

Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Bij de verkoop van uw bestaande huis evenzeer. Wij helpen u uiteraard graag en zorgen ervoor dat het hele proces zo aangenaam mogelijk verloopt. We volgen uw wensen en gedachten op de voet. Delen onze kennis en ervaring met u. Wij zijn uw aandachtige oor bij uw eerste verhuiskriebel tot en met uw professionele adviseur bij de notaris.

Ook hier op onze site kunt u al veel informatie vinden die u op weg helpt. Kijk bijvoorbeeld  voor de meest gestelde (ver)koop vragen eens naar ons ‘Makelaars ABC’. En lees wat u mag verwachten bij verkoop van uw woning in ons ‘vijf stappen verkoopplan’. Ga ook eens naar ons Dossier Duurzaam voor de meest actuele woningtips op dat gebied. Nuttige en leuke info.

Benieuwd naar de ontwikkelingen op de huidige markt? Even sparren over de mogelijkheden voor u? We hopen dat u contact met ons opneemt. Want in het directe (digitale) contact leren we u het beste kennen en kunnen we goed met u meedenken, uw wensen optimaal realiseren. Graag tot gauw!