Agenda-Interieur-Beurzen-Header

Nieuws Agenda woonbeurzen september – december

In: Woontips

Agenda woonbeurzen september – december

Woon-Tips-Label-KleinHet nieuwe woonjaar wordt traditiegetrouw ingeluid met diverse interieurbeurzen, woonbeurzen en design-events. De nieuwste meubellijnen worden gepresenteerd, de nieuwe kleurschema’s, wooncollecties, must-have-accessoires, innoverende materialen, duurzame toepassingen, gadgets.

Een beknopte woonbeurs-agenda voor september-december 2019, met een paar bonus-tips voor 2020:

100% Design

18 – 21 september 2019 Londen

100%-Design-Beurs-London-Woonbeurs-Woontips

Voor high-end design moet je in september in Londen zijn gedurende de London Design Festival! Architecten, designers, retailers: voor inspiratie gaan ze naar de 100% Design fair. Grote interieurmerken presenteren nieuwe collecties en unieke samenwerkingen op de volgende 4 gebieden: interieur, keukens & badkamers & slaapkamers, nieuwe merken en 100% Build London. Lees hier meer.


London Design Fair

19 – 22 september 2019 Londen

Londen-Design-Fair-Interieurbeurs-WoontipsDe London Design Fair is een van de hoogtepunten van het London Design Festival: 4 dagen (waarvan 3 open voor publiek), 550 exposanten uit 40 landen. Meubels, lampen, textiel, materiaal en conceptuele installaties. Bekijk hier meer.


Beurs Eigen Huis

20 – 22 september 2019 Utrecht

Beurs-Eigen-Huis-Utrecht-Interieurbeurs-Woontips

Verbouwing in de planning? Dan is Beur Eigen Huis een Walhalla: de grootste bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland! Veel activiteit rond het onderwerp duurzaam wonen. Lees meer.


VT wonen&design beurs

1 – 6 oktober 2019 Amsterdam

Vt-Wonen-Design-Beurs-Interieurbeurs-WoontipsAlle wooninformatie onder 1 dak aan de start van het woonseizoen: de VT wonen&design beurs is het grootste woonevenement in Nederland. De mooiste interieurmerken tonen hun producten, stylisten geven antwoord op vragen op verschillende ‘adviespleinen’. Inschrijven voor een persoonlijk adviesgesprek kan ook! Bekijk hier meer!


Dutch Design Week

19 – 27 oktober 2019 Eindhoven

Dutch-Design-Week-Eindhoven

Het grootste design event in Noord Europa: op diverse locaties in de stad worden tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerk-events, debatten en feesten georganiseerd. Nadruk ligt op experimenten, innovatie, cross-overs en, last but not least, jong talent. Lees meer.


IMM Cologne

13 – 19 januari 2020 Keulen

IMM-Cologne-Interieur-Beurs

Internationale design- / meubelbeurs in het centrum van Keulen (Duitsland). De nieuwste meubeltrends, woonoplossingen en interieurtrends. Interessant platform voor jonge designers. Vooral bezocht door interieur-professionals, ook open voor publiek van 17 tot 19 januari 2020! Bekijk hier meer.


Design Icons | Amsterdam

4 – 5 april 2020 Amsterdam

Design-Icoans-Interieurbeurs-WoontipsVintage, vintage en nog meer vintage: 75 vintage handelaren uit heel Europa presenteren hun pareltjes. Van Eames en Mies van der Rohe tot en met Italian-chic en stoer industrieel. De perfecte plek om dat ene toffe stoeltje te scoren of die unieke wandkast! Bekijk hier meer.

 

Bekijk hier meer woon- & interieurtips!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op