Huis-Verkopen-Haarlem

Uw huis in Haarlem verkopen

Uw huis in Haarlem verkopen?

 

U bent op zoek naar een makelaar voor de verkoop van uw huis. Belangrijk dat u zich bij de verkoop van uw woning goed laat bijstaan door een verkoopmakelaar met grondige kennis van de markt, de stad, de regio, de mensen die er graag willen wonen. We kennen de obstakels in iedere fase van het verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doen we al veertig jaar in Haarlem en omgeving. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

 

Alles weten over hoe dat gaat, een huis verkopen? Bekijk onze Makelaars ABC!

 

Uw huis verkopen in Haarlem

Als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn maar ook de beste voorwaarden. Specialisten binnen ons team in Haarlem hebben een duidelijke focus op verkoop. We bieden u een heldere, beproefde en goed overdachte aanpak. Zodat u weet waar u aan toe bent, wat u in deze spannende tijd kunt verwachten. In het kort hoe wij de verkoop van uw huis aanpakken:

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Kennismaken. Met u en uw huis.

Om te beginnen willen we alles over u weten. Waarom wilt u, of moet u verkopen? Hoe lang heeft u hier gewoond en waar zat u het liefst? Zoveel woningen, zoveel verhalen: wij luisteren. 

2

Adres-Waarde-Indicatie
Stap 2: Opdrachtbevestiging en strategie

U kiest voor ons. We gaan meteen aan de slag volgens de afspraken die we gemaakt hebben. We verzamelen alle officiële gegevens en afmetingen van het huis. U heeft altijd een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst. Dat is wel zo prettig voor u.

3

Presentatie
Stap 3: De presentatie van uw woning

Tijd om uw huis bij potentiële kopers aan te bieden. Zo fraai mogelijk, want presentatie is alles. Een professionele fotograaf legt uw huis in mooie beelden vast. We zetten verschillende middelen in om uw huis te verkopen. Bekijk hier een overzicht.

Bekijk hier ons online bereik voor uw huis

4

Bezichtigingen
Stap 4: Bezichtigingen

En dan volgen bezichtigingen. Nu begint het echt! Wij begeleiden elke werkdag van 9.00 tot 21.00 – en op zaterdag overdag – elke bezichtiging persoonlijk. Daarin zijn we flexibel. En als er een serieuze geïnteresseerde is, zitten wij daar bovenop.

5

Stap 5: De verkoop en verder…

Onderhandelen, overdragen en afsluiten: onze specialiteit! Zodra er een bod gedaan wordt, informeren we u direct. We gaan altijd voor de oplevering die het beste past, qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Benieuwd naar wat onze opdrachtgevers vinden? We hebben heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die wij samen nemen bij het verkopen van uw huis.

Of maak direct een afspraak via: 023 – 542 02 44.

Mooijekind-Vleut-Team-Haarlem

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Haarlem

023 - 542 02 44 Mail Haarlem

Over Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem

.
Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken. Wij verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Bel voor een kennismakingsgesprek met een van onze verkoopmakelaars en laat u goed adviseren over uw volgende stap. Eerst kopen? Eerst verkopen? Misschien nog even wachten? Eerst nog wat verbouwen? En waar naartoe? Samen bespreken we uw wensen.

We komen graag meteen bij u langs voor een verkoopgesprek. Vrijblijvend uiteraard. We bereiden ons goed voor, laten u meteen zien hoeveel zoekers er zijn voor uw woning en wat er recent bij u in de buurt is verkocht. Zo krijgt u direct een indruk van wat u straks kunt verwachten. Graag tot ziens!

 

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
023 – 542 02 44

Verkochte woningen
Huizen in Haarlem
Nieuw
Foto: Buitenrustlaan 19
HAARLEM
Buitenrustlaan 19
Woonhuis 256 M2, 7 kamers
Vraagprijs € 1.595.000,- k.k.
1 dag
Foto: Pieter Kiesstraat 49RD
HAARLEM
Pieter Kiesstraat 49RD
Appartement 153 M2, 9 kamers
Vraagprijs € 500.000,- k.k.
2 dagen
Foto: Ruychaverstraat 2C
HAARLEM
Ruychaverstraat 2C
Appartement 69 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Ons team in Haarlem

Team Haarlem

Contact

Nu op onze site: Crocussenlaan 21 in Bennebroek! Kijk voor meer even op onze site. ...

1 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op