Opening soon: Hoofddorp!

Opening soon: kantoor Hoofddorp

 

De huizenmarkt is flink in beweging! Vanuit Amsterdam, Haarlem en omstreken, zoeken steeds meer mensen naar meer ruimte, meer rust, een tuin. De Haarlemmermeer biedt het allemaal. Centraal gelegen, goed bereikbaar, sfeervol, veel groen en alle ruimte voor opgroeiende kinderen.

 

Om onze opdrachtgevers nóg beter van dienst te kunnen zijn. Om als eerste op de hoogte te zijn van de woningen die nét op de markt zijn gekomen in deze mooie regio. Om mensen meteen goed te kunnen ontvangen in hun nieuwe dorp: daarom maken wij ook de stap! Naar Hoofddorp om precies te zijn. Een nieuw kantoor, een sterk team, een nieuw avontuur!

 

Rachèl Kroon: dé makelaar in de Haarlemmermeer

Een huis kopen of verkopen doe je het liefst met een makelaar die de regio, de buurt écht kent. Van binnen en van buiten. De scholen, de speeltuinen. De parken, het Polderplein. De Toolenburgseplas, het Haarlemmermeerse bos. Diepgaande kennis van de buurten en de mensen die er (willen) wonen is key. Alleen dan kun je anticiperen op de markt, sta je sterker in het onderhandelingsproces, kun je écht iets zeggen over de marktwaarde van een huis.

Onze Rachèl Kroon, geboren en getogen in Hoofddorp, is zo iemand. Jaren werkervaring in de makelaardij in haar thuisstad, in deze regio. Zij zal het gezicht zijn van onze nieuwe stek! Alvast kennis maken? Bel naar 023 – 303 34 84 of mail haar direct op rachel@mooijekindvleut.nl.

 

Verbouwen en inrichten

Natuurlijk wilden we onze nieuwe stek eigen maken. ENZO Architectuur & Interieur tekende precies wat wij in het hoofd hadden. En komende tijd wordt er hard verbouwd en geklust om de mooie tekeningen te realiseren! Met de start van het nieuwe herfst-seizoen gaan we open! Schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! Graag tot gauw.

Ons team in Haarlemmermeer

Vestiging Haarlemmermeer

Contact

Op de kaart

 

Huizen in Hoofddorp

HOOFDDORP, Floriande
Statendam 8
Woonhuis 295 M2 8 kamers
€ 1.350.000,- k.k.

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op