Huis-Verkopen-in-Hoofddorp-Mooijekind-Vleut-Makelaars

Verhuizen binnen of naar de Haarlemmermeer

Uw makelaar in de Haarlemmermeer

 

U zoekt een makelaar in de Haarlemmermeer. Om uw huis te verkopen, of uw droomhuis te vinden en te kopen. In Hoofddorp, Nieuw Vennep of elders in de Haarlemmermeer. Misschien bent u nu nog niet zo ver, maar wenst u vrijblijvend advies over de kansen voor u. Onze local-experts in de Haarlemmermeer, Rachèl Kroon en Kelly van Dam, adviseren u graag!

 

De ideale match tussen huis, mens en wens

We kennen de obstakels in iedere fase van het aankoop- en verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doet ons kantoor al veertig jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

 

Huis kopen in de Haarlemmermeer

U overweegt een huis te kopen. Belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een lokale makelaar. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Wij hebben een sterk netwerk, stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

Onze makelaars Rachèl Kroon en Kelly van Dam van ons kantoor in Hoofddorp komen zelf uit de buurt, kennen de regio op hun duimpje en kunnen zo goed anticiperen op de bewegingen van de markt. Benieuwd naar hoe wij u begeleiden bij het aankopen van een woning? Lees hier meer over kopen in 5 stappen. Of stuur ons team een e-mail en maak een afspraak voor het bespreken van uw woonwensen.


Verkopen in de Haarlemmermeer

Als verkoopmakelaar gaan we voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, of de beste voorwaarden voor u. We bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. Prettig om te weten waar u aan toe bent. Ook fijn: u heeft een vaste makelaar, een vast aanspreekpunt op de binnendienst. Uw huis in de Haarlemmermeer verkopen? Lees hier meer. Of maak direct een afspraak met Rachèl of Kelly door hen een e-mail te sturen.

 

Wat is uw huis waard? Ontdek het in 30 seconden!
Doe hier onze check.

 


MKV groepsfoto Hoofddorp

Kennismaken? Bel of mail:

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84 Mail Haarlemmermeer
Huizen in Hoofddorp
Nieuw
Foto: Hannie Schaftstraat 120
HOOFDDORP
Hannie Schaftstraat 120
Woonhuis 92 M2, 4 kamers
Huurprijs € 1.395,- p.m.
o.v.b.
verkocht
A Foto: Kalorama 142
HOOFDDORP
Kalorama 142
Woonhuis 140 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 565.000,- k.k.
Huizen in Cruquius
o.v.b.
verkocht
A Foto: Spieringweg 757
CRUQUIUS, Cruquius
Spieringweg 757
Woonhuis 327 M2, 11 kamers
Vraagprijs € 1.625.000,- k.k.
Huizen in Vijfhuizen
Ons team in Haarlemmermeer
MKV groepsfoto Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact

VOGELPARK - HEEMSTEDE | Het perfecte gezinshuis in sfeervolle jaren ‘30 stijl. Helemaal geïsoleerd, liefdevol onderhouden en groot met 5 slaapkamers & 2 badkamers. En een lekkere achtertuin met altijd een plekje in de zon. Grenzend aan het water: bootje varen in de zomer, schaatsen in de winter! Heerlijk wonen en opgroeien in kindvriendelijk Vogelpark: kids spelen veilig op straat, scholen en station zijn op loopafstand, Heemstede centrum op 3 min. fietsen. Link in bio. Meer info? Bel Femke: 023 - 800 02 00.

Reigerlaan 10 in Heemstede
€ 750.000,- k.k.
...

16 2

MAKELAARS ABC | Drie dagen bedenktijd? Wat is dat? En wat mag je dan bedenken? Kim legt uit! Bekijk ons complete Makelaars ABC op onze site. Link in bio! #faq #makelaarsabc #notaris #huiskopen #huisverkopen #veelgesteldevragen ...

10 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op