Mooijekind-Vleut-Makelaars-Hoofddorp-Team-Foto

Nu open: Hoofddorp!

Welkom in Hoofddorp

 

De huizenmarkt is flink in beweging! Vanuit Amsterdam, Haarlem en omstreken, zoeken steeds meer mensen naar meer ruimte, meer rust, een tuin. De Haarlemmermeer biedt het allemaal. Centraal gelegen, goed bereikbaar, sfeervol, veel groen en alle ruimte voor opgroeiende kinderen.

 

Om onze opdrachtgevers in Amsterdam, Haarlem en Heemstede-Aerdenhout nóg beter van dienst te kunnen zijn. Om als eerste op de hoogte te zijn van de woningen die nét op de markt zijn gekomen in deze mooie regio. Om mensen meteen goed te kunnen ontvangen in hun nieuwe dorp: daarom hebben wij ook de stap gemaakt. Naar Hoofddorp om precies te zijn. Een nieuw kantoor, een sterk team, een nieuw avontuur!

 

Rachèl Kroon: dé makelaar in de Haarlemmermeer

Een huis kopen of verkopen doe je het liefst met een makelaar die de regio, de buurt écht kent. Van binnen en van buiten. De scholen, de speeltuinen. De parken, het Polderplein. De Toolenburgseplas, het Haarlemmermeerse bos. Diepgaande kennis van de buurten en de mensen die er (willen) wonen is key. Alleen dan kun je anticiperen op de markt, sta je sterker in het onderhandelingsproces, kun je écht iets zeggen over de marktwaarde van een huis.

Onze Rachèl Kroon, geboren en getogen in Hoofddorp, is zo iemand. Jaren werkervaring in de makelaardij in haar thuisstad, in deze regio. Rachèl bouwt op haar eigen expertise én op dat van ons kantoor: toonaangevend sinds 1974, met een groot netwerk in Groot Amsterdam en Zuid-Kennemerland. Fijn voor u!

Kennismaken? Bel naar 023 – 303 34 84 of mail haar direct op rachel@mooijekindvleut.nl. Lees hier het interview met Rachèl en bekijk hieronder ons huidige aanbod en onlangs verkochte woningen in Hoofddorp. Graag tot gauw!

Huizen in Hoofddorp
2 dagen
B
HOOFDDORP, Overbos Zuid
Zandbos 32
Woonhuis 105 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 300.000,- k.k.
HOOFDDORP, Overbos
Mastbos 104
Woonhuis 83 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
o.v.b.
verkocht
C
HOOFDDORP, Overbos
Dassenbos 5
Woonhuis 95 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
o.v.b.
verkocht
HOOFDDORP, Piratenwijk
Piratenweg 130
Appartement 107 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Verkocht
A
HOOFDDORP, Hoofddorp Floriande Oost
Henri Didonweg 64
Woonhuis 121 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 400.000,- k.k.
Verkocht
HOOFDDORP, Overbos Zuid
Kuinderbos 64
Woonhuis 99 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 290.000,- k.k.
Ons team in Haarlemmermeer
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op