Huis-Verkopen-in-Hoofddorp-Mooijekind-Vleut-Makelaars

Makelaar Hoofddorp

Uw huis kopen of verkopen in Hoofddorp

 

U zoekt een makelaar in Hoofddorp. Om uw huis in Hoofddorp te verkopen, of een nieuw huis te kopen in Hoofddorp, of misschien elders in de Haarlemmermeer. Misschien bent u nu nog niet zo ver, maar wenst u vrijblijvend advies over de kansen voor u. Onze local-experts in Hoofddorp, Rachèl Kroon en  Kelly van Dam, adviseren u graag!

 

De ideale match tussen huis, mens en wens met onze makelaar

Onze makelaars kennen de obstakels in iedere fase van het aankoop- en verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doet ons kantoor al veertig jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

 

In Hoofddorp een huis kopen

U overweegt een huis te kopen. Belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een lokale aankoopmakelaar. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Wij hebben een sterk netwerk, stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

Rachèl Kroon en Kelly van Dam, onze makelaars in Hoofddorp komen er zelf uit de buurt, kennen de regio op hun duimpje en kunnen zo goed anticiperen op de bewegingen van de lokale markt. Benieuwd naar hoe wij u begeleiden bij het aankopen van een woning? Lees hier meer over kopen in 5 stappen. Of stuur onze makelaars rechtstreeks een e-mail voor het bespreken van uw woonwensen.

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

 

Verkopen in Hoofddorp

Als verkoopmakelaar gaan we voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, of de beste voorwaarden voor u. We bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. Prettig om te weten waar u aan toe bent. Ook fijn: u heeft een vaste makelaar, een vast aanspreekpunt op de binnendienst. Uw huis in Hoofddorp verkopen? Lees hier meer. Of maak direct een afspraak met een van onze makelaars door hen een e-mail te sturen.

 

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
023 – 303 34 84

 

Over Mooijekind Vleut Makelaars Hoofddorp

Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken. In 2018 maakten wij de stap naar de Haarlemmermeer met een nieuw kantoor in Hoofddorp. Ons team in Hoofddorp is zeker niet nieuw: onze makelaars Kelly van Dam en Rachèl Kroon zijn thuis in de regio.

Onze specialisten verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Bel voor een kennismakingsgesprek met Rachèl of Kelly en laat u goed adviseren over uw volgende stap. Eerst kopen in Hoofddorp? Eerst verkopen? Misschien nog even wachten? Samen bespreken we uw wensen. Bel ons op: 023 – 303 34 84. Graag tot ziens!

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

Haarlemmermeer-Team-MooijekindVleut

Overweegt u een volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust:

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84 Mail Haarlemmermeer
Huizen in Hoofddorp
3 dagen
A Foto: Mulderstraat 19B
HOOFDDORP, Hoofddorp Floriande Oost
Mulderstraat 19B
Appartement 60 M2, 3 kamers
Huurprijs € 1.450,- p.m.
A Foto: Vijverbos 124
HOOFDDORP, Hoofddorp Overbos Zuid
Vijverbos 124
Woonhuis 154 M2, 6 kamers
Vraagprijs € 650.000,- k.k.
o.v.b.
verkocht
B Foto: Koegelwieck 13
HOOFDDORP, Hoofddorp Floriande West
Koegelwieck 13
Woonhuis 125 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Nieuwbouwprojecten
Foto: Kroonzicht
Nieuw-Vennep
Kroonzicht
115 - 217 m2
€ 475.000 - € 825.000 v.o.n.
Foto: Beinshoeve
Beinsdorp
Beinshoeve
200 - 210 m2
€ 869.000 - € 895.000 v.o.n.
Foto: Langendijkstraat
Haarlem
Langendijkstraat
139 - 139 m2
€ 775.000 - € 775.000 v.o.n.
Ons team in Haarlemmermeer
Haarlemmermeer-Team-MooijekindVleut

Team Haarlemmermeer

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op