Spechtlaan 17

2111 GM, AERDENHOUT

Vraagprijs € 3.175.000,- k.k.

Beschrijving

-English translation below- Prachtige en perfect onderhouden vrijstaande villa gebouwd in 2016 met zeer hoogwaardige materialen. De villa heeft een verrassende indeling met een ruime maatvoering met onder andere een groot terras, rondom fraai aangelegde tuin, verwarmd zwembad, een dubbele garage en voldoende parkeervoorzieningen op eigen terrein. Verscholen in het...

Volledige beschrijving

-English translation below-
Prachtige en perfect onderhouden vrijstaande villa gebouwd in 2016 met zeer hoogwaardige materialen. De villa heeft een verrassende indeling met een ruime maatvoering met onder andere een groot terras, rondom fraai aangelegde tuin, verwarmd zwembad, een dubbele garage en voldoende parkeervoorzieningen op eigen terrein.

Verscholen in het prachtige Kennemerland, op een steenworp afstand van het natuur- en wandelgebied “het Naaldenveld”, staat deze charmante vrijstaande woning op een royaal perceel van 1.730 m² eigen grond. Deze villa, met zijn verrassende indeling en royale afmetingen, is een verborgen parel. Via een elektrisch bedienbare toegangspoort met loophek is de oprit toegankelijk. De ruime oprit biedt voldoende parkeermogelijkheid en een oplaadpunt voor een elektrische auto. De dubbele garage met elektrische deuren biedt veel ruimte en is voorzien van een extra verdieping dat kan dienen als werk- of speelruimte. De woning wordt omringd door een fraai aangelegde tuin met een groot terras. Het hoogtepunt is het verwarmde en verlichte zwembad met een elektrisch roldeck. Het L-vormige overdekte terras is uitgerust met heatstrip verwarming. In de vrijstaande houten berging is de beregeningsinstallatie en een robotmaaier station. Voor de kleintjes is er een speciaal kindergedeelte met houtsnippers, een ingebouwde trampoline, rekstokken en een speelhuisje. Aan de zijkant is er een nette opstelling voor de rolemmers. De tuin is volledig omheind, wat zorgt voor veel privacy en veiligheid. De overdekte entree leidt naar de royale hal. Aan de linkerzijde is er een studeerkamer. Elegante, hoge stalen deuren leiden naar de woonkeuken. Deze ruimte beschikt over een groot kookeiland met een eetbar. Hier zijn ook twee dubbele deuren die toegang geven tot het terras en de tuin. Een brede sfeervolle gashaard met wandbekleding van buffelleer voegt een extra vleugje luxe toe in de gezellige lounge. Via hoge zwarte stalen schuifdeuren is de woon/zitkamer te betreden. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer die van alle gemakken is voorzien. De hoofdslaapkamer heeft een walk-in closet en een eigen badkamer, toegankelijk via een zwarte stalen deur. Op de tweede verdieping is de ruime zolder, die de mogelijkheid biedt om als extra slaapkamer te dienen. Daarnaast is er een was- en stookruimte met verdere aansluitingen. Tevens heeft de woning een donkere kamer die extra opslagruimte biedt. Als laatste is er ook nog een extra slaapkamer aanwezig.

Goede centrale ligging op 5 minuten fietsafstand van NS-station Heemstede-Aerdenhout. Daarnaast zijn er verschillende uitvalswegen in de buurt, waardoor het gemakkelijk is om naar Schiphol, Den Haag en Amsterdam te reizen. Winkels, scholen, kinderdagverblijven en sportfaciliteiten zoals de hockeyclub Rood-Wit, voetbalclub Koninklijke HFC en de Kennemer Golf Club bevinden zich in de directe nabijheid. Het gezellige centrum van Heemstede en het historische stadscentrum van Haarlem met zijn ruime aanbod op cultureel en culinair gebied en zijn uitgebreide winkelaanbod liggen op fietsafstand. De ligging tussen natuurgebieden en op korte afstand van het strand maakt het plaatje compleet. Deze woning biedt een unieke combinatie van rust, ruimte en gemak, en is de perfecte plek om te genieten van al het moois dat Kennemerland te bieden heeft.

Goed om te weten
* Woonoppervlak 331 m²
* Perceeloppervlak 1.730 m²
* Bouwjaar 2016
* Energielabel A+
* Mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaap/werkkamer op de zolder verdieping
* Achterzijde woning in juni 2022 geschilderd
* Alarminstallatie met doorschakeling
* Temperatuur per vertrek regelbaar
* Belgisch hardstenen vloeren zijn raamzaag gezaagd
* Muteneye parketvloer op alle woonlagen
* Alle vloeren in de gehele woning en garage zijn voorzien van vloerverwarming
* Akoestische plafonds in de keuken, woonkamer en studeerkamer
* Stofzuigsysteem in de gehele woning
* 18 zonnepanelen
* Beregeningsinstallatie diverse zones (met buispomp -60m)
* Laadpaal voor een elektrische auto aanwezig op de oprit bij de garage
* Stenen garage 50 m² verwarmd, elektra aansluiting
* Vrij parkeren in de straat
* Turn key!
* Oplevering in overleg

Begane grond
Bij binnenkomst in de ruimtelijke entree is de garderobe, meterkast en een toilet met fontein. Aan de voorzijde van de hal bevindt zich aan de linkerkant een werkkamer. Via de hoge ranke stalen openslaande deuren is de moderne woonkeuken bereikbaar. Deze is uitgerust met een groot kookeiland en diverse inbouwapparatuur zoals een geïntegreerde wasemkap in het plafond, Quooker, vaatwasser, dubbele spoelbak, stoomoven, heteluchtoven combimagnetron, koelkast, vrieskast en een wijnklimaatkast. Allen van het merk Miele. Het kookeiland heeft een 6-pits PITT Cooking en een eetbar. In deze ruimte is ook een gezellig lounge gedeelte met een sfeervolle gashaard. De ruime woonkamer en eetgedeelte bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Aangrenzend de keuken is een portaal dat ook toegankelijk is vanaf de voorkant van de woning en leidt tevens naar de achtertuin. Vanuit hier is er toegang tot de dubbele garage, geschikt voor twee auto’s, toegankelijk via twee elektrische openslaande deuren. Boven de garage is een werk- of speelruimte. Deze ruimte is verlicht door een sfeervolle dakkapel en een dakraam. De keuken biedt via twee punten toegang tot het terras en de achtertuin middels openslaande deuren. De achtertuin is uitgerust met een overkapping met eetgedeelte en een loungehoek, een zwembad, een hottub en een vrijstaande houten berging.

Eerste verdieping
Overloop met vide, hoofdslaapkamer met aansluitend een eigen badkamer voorzien van een dubbele wastafel met meubel, inloop douche, designradiator en een toilet. In deze slaapkamer is er ook een ruime walk-in-closet. Op de overloop is er een separaat toilet met fontein. Tweede badkamer met een ligbad, dubbele wastafel met meubel, designradiator en een inloopdouche. Op deze verdieping zijn nog twee slaapkamers.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolder. Deze zolder heeft vier dakkapellen en een tv-aansluiting. Achter een knieschot is er voldoende bergruimte. Daarnaast is er een was- en stookruimte uitgerust met aansluitingen voor een wasmachine en droger, en de opstelling voor de cv-ketel. Tevens is er een doka ruimte voorzien van een aanrecht en spoelbak. Deze ruimte is uitgerust met mechanische ventilatie en extra bergruimte. Tot slot is er een slaapkamer eveneens voorzien van dakkapellen.

-English translation-
Beautiful and perfectly maintained detached villa built in 2016 with very high quality materials. The villa has a surprising layout with a spacious dimensions including a large terrace, surrounding beautifully landscaped garden, heated pool, a double garage and ample on-site parking.

Tucked away in the beautiful Kennemerland countryside, a stone’s throw from the nature and hiking area “the Needles Field”, stands this charming detached house on a generous plot of 1.730 m² of land. This villa, with its surprising layout and generous dimensions, is a hidden gem. Through an electrically operated entrance gate with walking gate, the driveway is accessible. The spacious driveway offers ample parking and a charging point for an electric car. The double garage with electric doors offers plenty of space and features an additional floor that can serve as a work or play area. The house is surrounded by a beautifully landscaped garden with a large terrace. The highlight is the heated and illuminated swimming pool with an electric roller deck. The L-shaped covered terrace is equipped with heat strip heating. In the detached wooden shed is the sprinkler system and a robotic mower station. For the little ones there is a special children’s area with wood chips, a built-in trampoline, stretching poles and a playhouse. To the side there is a neat arrangement for wheelie bins. The garden is fully fenced, providing privacy and security. The covered entrance leads into the generous hallway. On the left side there is a study. Elegant, tall steel doors lead into the eat-in kitchen. This space features a large kitchen island with a breakfast bar. Here are also two double doors giving access to the terrace and garden. A wide cozy gas fireplace with buffalo leather wall paneling adds an extra touch of luxury to the cozy lounge. High black steel sliding doors provide access to the living/sitting room. On the second floor are two spacious bedrooms and a modern bathroom equipped with all amenities. The master bedroom has a walk-in closet and a private bathroom, accessed through a black steel door. On the second floor is the spacious attic, which offers the possibility of serving as an additional bedroom. In addition, there is a laundry and boiler room with further connections. Also, the house has a dark room that offers additional storage space. Finally, there is also an additional bedroom.

Good central location 5 minutes cycling distance from NS station Heemstede-Aerdenhout. There are also several highways nearby, making it easy to travel to Schiphol Airport, The Hague and Amsterdam. Stores, schools, nurseries and sports facilities such as the Rood-Wit field hockey club, Koninklijke HFC soccer club and the Kennemer Golf Club are in the immediate vicinity. The cozy center of Heemstede and the historic center of Haarlem with its wide range of cultural and culinary offerings and its extensive shopping are within cycling distance. The location between nature reserves and a short distance from the beach completes the picture. This property offers a unique combination of peace, space and convenience, and is the perfect place to enjoy all the beauty that Kennemerland has to offer.

Good to know
* Living area 331 m²
* Land area 1.730 m²
* Built in 2016
* Energy label A+
* Back of house painted in June 2022
* Alarm system with forwarding
* Temperature per room adjustable
* Belgian bluestone floors are window sawn
* Muteneye parquet floor on all floors
* All floors in the entire house and garage have underfloor heating
* Acoustic ceilings in the kitchen, living room and study
* Vacuum system throughout the house
* 18 solar panels
* Sprinkler system various zones (with tube pump -60m)
* Charging station for an electric car present on the driveway at the garage
* Stone garage 50 m² heated, electricity connection
* Free parking in the street
* Turn key!
* Delivery in consultation

Ground floor
Upon entering the spacious entrance hall is the wardrobe, meter cupboard and a toilet with fountain. At the front of the hall on the left is a study. Through the high slender steel French doors the modern kitchen diner is accessible. This is equipped with a large cooking island and various appliances such as an integrated extractor hood in the ceiling, Quooker, dishwasher, double sink, steam oven, hot air oven combination microwave, fridge, freezer and a wine cooler. All from the Miele brand. The kitchen island has a 6-burner PITT Cooking and a breakfast bar. This space also includes a cozy lounge area with a cozy gas fireplace. The spacious living room and dining area are located at the front of the home. Adjacent to the kitchen is a porch that is also accessible from the front of the home and also leads to the backyard. From here there is access to the double garage, suitable for two cars, accessed through two electric French doors. Above the garage is a work or play area. This space is lit by an attractive dormer and a skylight. The kitchen offers access through two points to the terrace and the backyard through French doors. The backyard features a canopy with dining area and a lounge area, a pool, a hot tub and a detached wooden shed.

First floor
Landing with loft, master bedroom with attached private bathroom equipped with a double sink with cabinet, walk-in shower, design radiator and a toilet. In this bedroom there is also a spacious walk-in closet. On the landing there is a separate toilet with fountain. Second bathroom with a bathtub, double washbasin with cabinet, design radiator and a walk-in shower. On this floor are two more bedrooms.

Second floor
On the second floor is a spacious attic. This attic has four dormers and a TV connection. Behind a kneeboard there is ample storage space. In addition, there is a laundry and boiler room equipped with connections for a washer and dryer, and the arrangement for the central heating boiler. There is also a darkroom equipped with a countertop and sink. This room is equipped with mechanical ventilation and additional storage space. Finally, there is a bedroom also equipped with dormer windows.

Kenmerken

Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestofferd
Ligging
Aan rustige weg, In bosrijke omgeving
Inhoud
1.366 m3
Woonoppervlakte
331 m2
Perceeloppervlakte
3.460 m2
Bouwjaar
2016
Energieklasse
A+
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Tuin rondom
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
940 m2

Garage

Soorten
Aangebouwd steen, Parkeerplaats
Capaciteit
2
Totaal aantal garages
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel, Open haard, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
CV ketel type
Itho Daalderop base cube
CV ketel bouwjaar
2016