Graan voor Visch 16253

2132 XM, HOOFDDORP

Vraagprijs € 280.000,- k.k.

Beschrijving

-English text below- Nu in de verkoop! Een ruim en goed ingedeeld twee-kamer-appartement in de woonwijk Graan voor Visch. Dit appartement is gelegen op de vijfde verdieping van het appartementencomplex en heeft hierdoor een mooi vrij uitzicht. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer en een slaapkamer met een heerlijk...

Volledige beschrijving

-English text below-

Nu in de verkoop! Een ruim en goed ingedeeld twee-kamer-appartement in de woonwijk Graan voor Visch. Dit appartement is gelegen op de vijfde verdieping van het appartementencomplex en heeft hierdoor een mooi vrij uitzicht. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer en een slaapkamer met een heerlijk balkon, hier kunt u in de middag en avond van de zon genieten. Verder heeft u voldoende bergruimte, er is een berging naast het appartement én een berging op de begane grond, ideaal! Parkeren is geen probleem, er is voldoende parkeergelegenheid op het openbaar parkeerterrein.

De woning staat in de wijk Graan voor Visch, nabij het centrum en het station van Hoofddorp. Alle voorzieningen zijn op loopafstand zoals diverse restaurants, een ruim winkelaanbod, een bioscoop, verschillende supermarkten en stadsschouwburg ”Het Cultuurgebouw”. In het centrum van Hoofddorp zijn er verschillende bussen die u naar het NS Station Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam en Haarlem brengen.

Goed om te weten
* Energielabel: C
* Balkon op het westen
* Extra berging op de begane grond
* Vrij parkeren
* Gevel gereinigd en voegwerk vervangen: 2021
* Daken vernieuwd: 2021
* Servicekosten € 321,85 per maand (inclusief voorschot stookkosten + bijdrage renovatie en verduurzaming)
* Zuidtangent: 2 minuten lopen
* Perfecte treinverbindingen naar Schiphol (4 minuten), Amsterdam (12 minuten) en Leiden Centraal (17 minuten)
* Loopafstand bruisende centrum van Hoofddorp met winkels, restaurants, theater, het Cultuurgebouw en de bioscoop
* De Toolenburger Plas: 15 minuten fietsen
* Haarlemmermeerse Bos: 10 minuten rijden
* Uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag en Haarlem gemakkelijk te bereiken
* Oplevering in overleg

Begane grond
Bellentableau met brievenbussen en entree naar de centrale hal met een lift en trappenhuis. De inpandige berging is gelegen op de begane grond.

Vijfde verdieping
Hal met toegang tot de berging, meterkast en de woning. Gang met toegang tot alle vertrekken. Er is een separaat toilet aanwezig gelijk bij binnenkomst, daarnaast is een bergkast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met wastafelmeubel. De keuken ligt aan de linkerzijde, hier is tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger. Via de woonkamer is er prachtig uitzicht vanaf de vijfde verdieping over Hoofddorp. Middels de schuifdeur of de deur in de gang is de ruime slaapkamer te bereiken, deze kamer biedt toegang tot het zonnige balkon.

-English text-

Now on sale! A spacious and well laid out two-room apartment in Graan voor Visch. This apartment is located on the fifth floor of the apartment complex and has a beautiful unobstructed view. The apartment includes a bright living room and a bedroom with a lovely balcony, where you can enjoy the sun in the afternoon and evening. You also have sufficient storage space, there is a storage room next to the apartment and a storage room on the ground floor, ideal! Parking is not a problem, there is ample parking in the public car park.

The house is located in the Graan voor Visch district, near the center and the station of Hoofddorp. All amenities are within walking distance such as several restaurants, a wide range of shops, a cinema, several supermarkets and the city theater ”Het Cultuurgebouw”. In the center of Hoofddorp there are several buses that take you to the NS Station Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam and Haarlem.

Good to know
* Energy label: C
* West-facing balcony
* Extra storage room on the ground floor
* Free parking
* Facade cleaned and jointing replaced: 2021
* Roofs renewed: 2021
* Service costs € 321.85 per month (including advance heating costs + contribution to renovation and sustainability)
* South tangent: 2 minutes walk
* Perfect train connections to Schiphol (4 minutes), Amsterdam (12 minutes) and Leiden Central (17 minutes)
* Walking distance bustling center of Hoofddorp with shops, restaurants, theater, the Cultuurgebouw and the cinema
* The Toolenburger Plas: 15 minutes by bike
* Haarlemmermeerse Bos: 10 minutes drive
* Roads to Amsterdam, The Hague and Haarlem are easily accessible
* Delivery in consultation

Ground floor
Doorbells with mailboxes and entrance to the central hall with an elevator and staircase. The indoor storage room is located on the ground floor.

Fifth floor
Hall with access to the storage room, meter cupboard and the house. Corridor with access to all rooms. There is a separate toilet immediately upon entering, in addition there is a storage cupboard. The bathroom has a walk-in shower with washbasin. The kitchen is on the left, here is also the connection for the washing machine and dryer. Through the living room there is a beautiful view from the fifth floor over Hoofddorp. The spacious bedroom can be reached through the sliding door or the door in the hallway, this room provides access to the sunny balcony.

Kenmerken

Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor mindervaliden
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
205 m3
Woonoppervlakte
60 m2
Bouwjaar
1975
Energieklasse
C
Soort
Galerijflat
Woonlaag
5
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
Blokverwarming
De Hypotheekshop
Kan ik deze woning betalen?
Klik hier om een afspraak te maken met een onafhankelijke hypotheekadviseur
Jerney Harteman

Geïnteresseerd? Neem contact op

Jerney Harteman

023 - 303 34 84 06 - 20 26 81 24 Mail Jerney Harteman
Deel via WhatsApp