Huis-Kopen-Haarlem

Huis kopen in Haarlem?

Huis kopen in Haarlem?

 

Haarlem is een heerlijke stad om te wonen: veel te doen voor jong en oud, gezellig centrum, veel groen en vlakbij duinen en strand! Wilt u verhuizen naar Haarlem? Belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een gespecialiseerde aankoopmakelaar. We hebben makelaars in ons team met een duidelijke focus op aankoop. Uiteraard kennen we de stad en de omgeving op ons duimpje en wonen we zelf in de buurt.

 

De ideale match tussen huis, mens en wens

We kennen de obstakels in iedere fase van het aankoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doen we al veertig jaar in Haarlem en omgeving. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

 

Een huis kopen, hoe gaat dat nou eigenlijk? We vertellen alles in onze Makelaars ABC.
Een indicatie van de waarde van uw eigen huis? Doe onze gratis online waardecheck!

 

Huis kopen in Haarlem

U overweegt een huis te kopen in Haarlem of omgeving. Spannend! Er komt meer bij kijken dan scrollen op Funda. Binnen ons team hebben wij makelaars met aankoopbegeleiding als expertise. Scherpe onderhandelaars met een sterk netwerk en stevige kennis van de markt. Wij zien wij uw droomwoning als eerste, weten precies wat de marktwaarde is en we zijn er als eerste bij om een goede deal voor u te sluiten. Is het geen verstandige keuze? Dan zeggen we dat ook. Hoe het aankooptraject eruitziet? In het kort:

 

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Goed voorbereid

Allereerst willen wij weten wat u beweegt: waarom wilt u verhuizen? Vervolgens brengen wij in kaart wat uw wensen zijn. We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat geeft een voorsprong bij het bieden en maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Overal is aan gedacht. Dat geeft rust.

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

2

Waarde-Indicatie-Huis-Woning
Stap 2: Pro-actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Wij zien het als eerste. Zelfs voordat het op Funda komt. Het gaat snel in onze regio dus zitten we er bovenop, houden we nauw contact met ons netwerk.

3

Samen-kijken
Stap 3: Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met de ogen van een specialist. We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning.

4

Swipe-Bieden-Onderhandelen-Waarde-Bepaling
Stap 4: Bieden en onderhandelen

Onderhandelen, bieden op z’n scherpst: onze specialiteit. We hoeven niet te wachten op een afspraak bij de bank; de financiering is een formaliteit dus we kunnen meteen schakelen. Een mooie garantie voor de verkopende partij, zo’n stevige koper.

5

Huis-Kopen-Verkopen-Waardebepaling
Stap 5: De aankoop en overdracht

We hebben resultaat! We zijn het met de verkopende partij eens over de prijs en de leveringsvoorwaarden. We begeleiden u intensief bij elke stap. Zo zijn we de grootste aankoopmakelaar van Nederland geworden. En krijgen we heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die u neemt bij het kopen van uw huis met een van onze aankoopmakelaars.

Of maak direct een afspraak via: 023 – 542 02 44.

Mooijekind-Vleut-Team-Haarlem

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Haarlem

023 - 542 02 44 Mail Haarlem

Over Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem

.
Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken. Wij verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Bel voor een kennismakingsgesprek met een van onze makelaars en laat u goed adviseren over uw volgende stap. Eerst kopen? Eerst verkopen? Misschien nog even wachten? Eerst nog wat verbouwen? En waar naartoe? Samen bespreken we uw wensen.

Naast onze expertise maken we gebruik van de nieuwste tools om uw woonwensen te matchen met het meest actuele woningaanbod. Iedere ochtend een overzicht in uw mailbox met de mooiste huizen voor u. Hebben we een mooie kans gespot? We zitten er meteen bovenop.

 

Maak een afspraak en we spreken samen uw verhuiswensen door:
023 – 542 02 44

Thuis in Haarlem
Ter-Kleef-en-Te-Zaanen-Haarlem-Buurtinformatie

Planetenbuurt

De Planetenbuurt, ook wel de Planetenwijk, is een fijne, rustige buurt in Haarlem Noord. Veelal jaren ’30 bouw, veel groen...
Buurtinformatie-Haarlemmerhout-Haarlem

Rozenprieel

Het Rozenprieel is een echte Haarlemse volksbuurt op een ideale locatie. De wijk wordt steeds populairder en dat is niet...
Buurtinformatie-Bos-en-Vaart-Kwartier-Haarlem

Bosch en Vaart

Bosch en Vaart is een heerlijke, rustige buurt vlakbij het gezellige centrum van Haarlem. De buurt is lekker groen en...
Huizen in Haarlem
2 dagen
Foto: Eemstraat 28
HAARLEM
Eemstraat 28
Appartement 69 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 400.000,- k.k.
5 dagen
Foto: Pladellastraat 7H
HAARLEM
Pladellastraat 7H
Woonhuis 129 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 675.000,- k.k.
Ons team in Haarlem

Team Haarlem

Contact

VACATURE - BINNENDIENST HAARLEM | Word jij onze nieuwe ster op de binnendienst in hartje Haarlem? We zoeken iemand die zelfstandig aan de slag gaat en de allerbeste service verleent. Iemand die digitale dossiers de baas is en nieuwe opdrachtgevers zó voor zich wint. Afwisselende, uitdagende baan, waarin je mensen helpt bij belangrijke stappen in hun leven: eerste gezinshuis, nalatenschap, scheiding, groeiend gezin… Mooi! Check de vacature via link in bio en solliciteer. ...

26 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op