Makelaar Amsterdam

Uw makelaar in Amsterdam

 

U zoekt een makelaar in Amsterdam. Omdat u uw huis wil verkopen, of juist naar Amsterdam wil verhuizen. Voor advies over de volgende stap, of het opmaken van een taxatierapport. We kennen de obstakels in iedere fase van het aankoop- en verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Dat doen we al veertig jaar als kantoor. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar. We bespreken uw woonwensen graag en begeleiden u deskundig bij het nemen van de volgende stap.

 

Onze makelaars in Amsterdam, Isabelle Band en Stefan Vernooij, kennen de stad en de omgeving op hun duimpje en wonen zelf in de buurt. Zij adviseren u graag, vrijblijvend, over de reële marktwaarde van uw huis. En vinden voor u uw droomwoning, nog voordat het op de markt verschijnt. Neem contact op om uw woonwensen te bespreken: 020 – 800 23 83. Graag tot gauw!

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

 

Huis kopen in Amsterdam

U denkt erover een huis te kopen in Amsterdam, of iets daarbuiten. Met een aankoopspecialist aan uw zijde staat u sterker. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Onze aankoopmakelaars hebben een sterk netwerk, hebben stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Wij zien uw droomwoning als eerste, weten precies wat de marktwaarde is en zijn er als eerste bij om een goede deal te sluiten. Hoe ons team in Amsterdam u begeleidt bij de aankoop van uw huis? Daar leest u hier meer over.

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

 

Huis verkopen in Amsterdam

Ook als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, de leukste koper of de mooiste voorwaarden. Onze verkoopspecialisten bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. U heeft een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst. Dat is wel zo prettig. We vertellen u graag meer over hoe wij uw huis in Amsterdam e.o. verkopen.

 

Bekijk hier al onze diensten op een rij

 

De ideale match tussen huis, mens en wens

Wij adviseren u graag over uw volgende stap. Doet u er goed aan eerst te kopen of juist te verkopen? Blijft u binnen Amsterdam, of maakt u misschien de stap naar HaarlemHeemstede of de Haarlemmermeer?  Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden voor u. Bel voor een kennismakingsgesprek met Isabelle of Stefan. Graag tot ziens!

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
020 – 800 23 83

 

Interested? Neem contact op

Amsterdam MVK

Amsterdam

020 - 800 23 83

Thuis in Amsterdam

Wie houdt er niet van onze hoofdstad? Wonen in Amsterdam betekent prettig wonen, alle voorzieningen bij de hand, alle aansluitingen om de hoek. Kijk naar onze video voor een leuke impressie van Amsterdam-Zuid!

 

Bekijk meer buurtinformatie over Amsterdam, bijvoorbeeld over de Nieuwe Pijp of de Sarpathiparkbuurt.

Huizen in Amsterdam
Nieuwbouwprojecten
Foto: Residence Jozef
129 - 165 m2
€ 749.500 - € 795.000 v.o.n.
Ons team in Amsterdam
Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Lekker Sint-weekend! 🎁 ...

15 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op