Wonen-in-Haarlem

Makelaar Haarlem

Uw makelaar in Haarlem

 

U zoekt een makelaar in Haarlem. Om uw huis te verkopen, of samen een nieuwe woning te kopen. Voor advies over de volgende stap, of het opmaken van een taxatierapport. We kennen de obstakels in iedere fase van het aankoop- en verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Dat doen we al veertig jaar in Haarlem en omgeving. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

 

Huis kopen in Haarlem

U speelt met het idee een huis te kopen. Binnen ons team hebben wij makelaars met aankoopbegeleiding als expertise. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Onze aankoopmakelaars hebben een sterk netwerk, hebben stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten. Benieuwd naar hoe wij u begeleiden bij het aankopen van een woning? Lees hier meer over het kopen van een huis in Haarlem

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

 

Huis verkopen in Haarlem

Als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, maar ook de leukste koper. Binnen ons team hebben wij specialisten met een duidelijke focus op verkoop. Zij bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. Een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst: prettig voor u. Uw huis verkopen? Lees hier meer over onze aanpak voor het verkopen van uw huis in Haarlem.

 

Bekijk hier al onze diensten op een rij

 

De ideale match tussen huis, mens en wens

Bel voor een kennismakingsgesprek met een van onze makelaars en laat u goed adviseren over uw volgende stap. Eerst kopen? Eerst verkopen? Misschien nog even wachten? Eerst nog wat verbouwen? En waar naartoe? Samen bespreken we uw wensen. Graag tot ziens!

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
023 – 542 02 44

 

Mooijekind-Vleut-Team-Haarlem

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Haarlem

023 - 542 02 44 Mail Haarlem

Thuis in Haarlem


In Haarlem is het heerlijk wonen. De vele hofjes, grachten, musea, speeltuintjes, scholen, restaurants en cafe’s maken het een heerlijke stad voor jong én oud. Bekijk hier meer buurtvideo’s van Haarlem!

 

Bekijk meer buurtinformatie over Haarlem, bijvoorbeeld over de Bosch en Vaartbuurt, de Planetenbuurt of het Rozenprieel.

Huizen in Haarlem
2 dagen
Foto: Spaarnwouderstraat 102zwart
HAARLEM, Burgwal
Spaarnwouderstraat 102zwart
Appartement 118 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 625.000,- k.k.
3 dagen
Foto: Schoterweg 20
HAARLEM, Frans Halsbuurt
Schoterweg 20
Woonhuis 226 M2, 7 kamers
Vraagprijs € 1.300.000,- k.k.
3 dagen
Foto: Bos en Vaartstraat 17
HAARLEM, Bosch en Vaart
Bos en Vaartstraat 17
Woonhuis 240 M2, 7 kamers
Vraagprijs € 1.400.000,- k.k.
Nieuwbouwprojecten
Foto: Monteverdi Vijverpark
Haarlem
Monteverdi Vijverpark
46 - 101 m2
€ 219.000 - € 375.000 v.o.n.
Foto: Westerdreefkwartier
Nieuw-Vennep
Westerdreefkwartier
69 - 146 m2
€ 285.000 - € 505.000 v.o.n.
Ons team in Haarlem
Mooijekind-Vleut-Team-Haarlem

Team Haarlem

Contact

KLEVERPARK - HAARLEM Fantastisch herenhuis (1911) met zonnige tuin op zuidwesten! Helemaal gerenoveerd: klaar voor de gasloze toekomst met o.a. lekkere vloerverwarming. Mooie mix van moderne en klassieke details: super strak & sfeervol. Heerlijk wonen vlakbij buurtwinkels, scholen, natuur en station. Nu op onze site, link in bio! Meer info? Bel familieman Marco: 023 - 542 02 44.

Aelbertsbergstraat 26, Haarlem
€ 935.000,- k.k.
...

33 3

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op