Makelaar-in-Heemstede-Aerdenhout

Makelaar Heemstede

Uw makelaar in Heemstede

 

U zoekt een makelaar in Heemstede. Om uw huis te verkopen, of samen een nieuwe woning te kopen. Voor advies over de volgende stap, of het opmaken van een taxatierapport. We kennen de obstakels in iedere fase van het aankoop- en verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Dat doen we al veertig jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

 

Onze makelaar Eric Liefveld is thuis in Heemstede, thuis in de markt. Eric is een sterke strateeg met een groot netwerk in de omgeving. Vrijblijvend uw woonwensen bespreken? Maar een afspraak via 023 – 800 02 00 of stuur hem direct een e-mail.

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

 

Huis verkopen in Heemstede

Als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, maar ook de leukste koper. Binnen ons team hebben wij specialisten met een duidelijke focus op verkoop. Zij bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. Een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst: prettig voor u. Uw huis verkopen? Lees hier meer over onze aanpak voor het verkopen van uw huis.

Bekijk hier al onze diensten op een rij

 

Huis kopen in Heemstede

U speelt met het idee een huis te kopen. Binnen ons team hebben wij makelaars met aankoopbegeleiding als expertise. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Onze aankoopmakelaars hebben een sterk netwerk, hebben stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten. Benieuwd naar hoe wij u begeleiden bij het aankopen van een woning? Lees hier meer over het kopen van een huis

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

 

De ideale match tussen huis, mens en wens

Bel voor een kennismakingsgesprek met een van onze makelaars en laat u goed adviseren over uw volgende stap. Eerst kopen? Eerst verkopen? Misschien nog even wachten? Eerst nog wat verbouwen? En waar naartoe? Samen bespreken we uw wensen. Graag tot ziens!

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
023 – 542 02 44

 

Mooijekind-Vleut-Makelaars-Heemstede-Aerdenhout

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Heemstede-Aerdenhout

023 - 800 02 00 Mail Heemstede-Aerdenhout

Thuis in Heemstede


In Heemstede is het heerlijk wonen. Niet voor niets staat de gemeente al jaren in de top 5 van gemeenten waar het prettig wonen is. Vlakbij bos, duinen en strand. Op fietsafstand van het gezellige centrum van Haarlem, vlakbij de Amsterdam. Bekijk onze Heemstede-video voor een fijne impressie!

Huizen in Heemstede
C Foto: Johannes Vermeerstraat 32
HEEMSTEDE
Johannes Vermeerstraat 32
Woonhuis 187 M2, 7 kamers
Vraagprijs € 985.000,- k.k.
Verkocht
Foto: Tesselschadelaan 12
HEEMSTEDE
Tesselschadelaan 12
Woonhuis 172 M2, 6 kamers
Vraagprijs € 900.000,- k.k.
Foto: Herenweg 71-19
HEEMSTEDE
Herenweg 71-19
Appartement 172 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 900.000,- k.k.
Nieuwbouwprojecten
Foto: Monteverdi Vijverpark
Haarlem
Monteverdi Vijverpark
46 - 101 m2
€ 219.000 - € 375.000 v.o.n.
Foto: Westerdreefkwartier
Nieuw-Vennep
Westerdreefkwartier
69 - 146 m2
€ 285.000 - € 505.000 v.o.n.
Ons team in Heemstede-Aerdenhout
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Heemstede-Aerdenhout

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

KLEVERPARK - HAARLEM Fantastisch herenhuis (1911) met zonnige tuin op zuidwesten! Helemaal gerenoveerd: klaar voor de gasloze toekomst met o.a. lekkere vloerverwarming. Mooie mix van moderne en klassieke details: super strak & sfeervol. Heerlijk wonen vlakbij buurtwinkels, scholen, natuur en station. Nu op onze site, link in bio! Meer info? Bel familieman Marco: 023 - 542 02 44.

Aelbertsbergstraat 26, Haarlem
€ 935.000,- k.k.
...

33 3

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op