Huis-Kopen-Hoofddorp

Kennisbank Huis kopen in Hoofddorp

Op zoek naar een huis te koop in Hoofddorp?

 

In de Haarlemmermeer is het heerlijk wonen! Ruimte, groen, rust, veel voorzieningen en goede verbindingen. Op zoek naar een huis in Hoofddorp of elders in de Haarlemmermeer? Neem dan een aankoopmakelaar in Hoofddorp in de arm die de nieuwste koopwoningen als eerste ziet en scherp voor u onderhandelt. Zo staat u sterker in het proces; heeft u een grotere slagkracht. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek over uw woonwensen: 023 – 303 34 84.

 

Onze makelaars in Hoofddorp, Rachèl Kroon, Jerney Harteman en Stephanie Loos kennen de regio op hun duimpje. Jaren ervaring in de makelaardij, diepgaande kennis van de Haarlemmermeer: zij weten welk koophuis bij u past, in welke buurt u zich thuis gaat voelen. Kunnen u alles vertellen over de scholen in de buurt, de fijnste hardlooproutes, de lekkerste warme bakker in de wijk.

We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat geeft een voorsprong bij het bieden en maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Ook prettig voor u, weten waar uw mogelijkheden liggen bij het kopen van een huis. Onze collega’s van De Hypotheekshop staan voor u klaar om uw financiële ruimte in kaart te brengen. Dat geeft rust!

Ook als u uw huis wil verkopen in Hoofddorp, staan wij voor u klaar. Lees meer over onze verkoopmakelaars in Hoofddorp!

 

Een huis kopen, hoe gaat dat nou eigenlijk? We vertellen alles in onze Makelaars ABC.
Benieuwd naar de waarde van uw huis? Doe onze gratis online waardecheck!

 

Koopwoning in Hoofddorp

Iedere ochtend het nieuwste aanbod in uw mailbox, meteen een belletje als er écht iets tussenzit. We plannen direct een afspraak voor een bezichtiging in, gaan met u mee kijken en bespreken na afloop of we een bod doen. Snel schakelen; scherp onderhandelen. Zo heeft u een streepje voor. Neem contact op om uw woonwensen te bespreken: 023 – 303 34 84. Graag tot gauw! We geven u graag inzicht in de bewegingen in de markt, het huidige aanbod en úw mogelijkheden. Het aankooptraject in het kort:

 

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Goed voorbereid

Allereerst willen wij weten wat u beweegt: waarom wilt u verhuizen? Vervolgens brengen wij in kaart wat uw wensen zijn. We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat geeft een voorsprong bij het bieden en maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Overal is aan gedacht. Dat geeft rust. 

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

2

Waarde-Indicatie-Huis-Woning
Stap 2: Pro-actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Wij zien het als eerste, zelfs al voordat het op Funda staat. Het gaat snel in onze regio dus we zitten er bovenop, houden we nauw contact met ons netwerk.

3

Samen-kijken
Stap 3: Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met de ogen van een specialist. We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning.

4

Swipe-Bieden-Onderhandelen-Waarde-Bepaling
Stap 4: Bieden en onderhandelen

Onze specialiteit? Onderhandelen, bieden op z’n scherpst. We hoeven niet te wachten op een afspraak bij de bank; de financiering is een formaliteit dus we kunnen meteen schakelen. Een mooie garantie voor de verkopende partij, zo’n stevige koper.

5

Huis-Verkopen-Gratis-Waarde-Bepaling
Stap 5: De aankoop en overdracht

We hebben resultaat! We zijn het met de verkopende partij eens over de prijs en de leveringsvoorwaarden. We begeleiden u intensief bij elke stap. Zo zijn we de grootste aankoopmakelaar van Nederland geworden. En krijgen we heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die u neemt bij het kopen van uw huis met een van onze aankoopmakelaars. Of maak direct een afspraak via: 023 – 303 34 84.

 

Verhuizen naar of binnen Hoofddorp? Bel

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84

Over Mooijekind Vleut Makelaars Hoofddorp

.
Mooijekind Vleut Makelaars, van oorspong een Haarlems kantoor, is al jaren een vertrouwde naam in de Metropoolregio Amsterdam. Wij verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Bel voor gerust een kennismakingsgesprek met een van onze makelaars. Wij adviseren u graag en goed over uw volgende stap. Eerst kopen? Eerst verkopen? Welke buurt past bij u?

Naast onze expertise gebruiken we ook de nieuwste tools. Zo kunnen wij uw woonwensen matchen met het meest actuele woningaanbod. U krijgt iedere ochtend een overzicht in uw mailbox met de mooiste huizen voor u. Zien we een mooie kans? Dan zitten we er meteen bovenop.

Uw huis verkopen in Hoofddorp? Lees hier meer over hoe wij dat voor u aanpakken. Of doe hier alvast onze gratis online waarde-check.

Maak een afspraak om samen uw verhuiswensen door te spreken:
023 – 303 34 84

Huizen in Hoofddorp
Foto: IJweg 1193
Woonhuis 182 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 1.050.000,- k.k.
Foto: Rottumeroog 282
Appartement 97 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Foto: Lakenhallen 16
Woonhuis 201 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 1.025.000,- k.k.
Verder lezen?
Zoek in onze kennisbank:

Het klinkt misschien vreemd: eerst een huis kopen in de verkopersmarkt. Toch adviseert Marco Reurink, onze ervaren makelaar in Haarlem, het soms aan opdrachtgevers. Is dat niet tegenstrijdig? Wat is de strategie dan? En welke middelen spelen óók een belangrijke rol, naast de verkoopprijs? Marco vertelt er alles over. Link in bio! ...

14 1
Ons team in Haarlemmermeer

Team Haarlemmermeer

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op