Nieuws Vanaf 6 mei: schitterend wonen in De Meester, Haarlem

In: Algemeen

Vanaf 6 mei: schitterend wonen in De Meester, Haarlem

Er zijn nog maar 8 luxe, vernieuwbouwde appartementen te huur van fase 1, De Meester! Het gebouw is, na 100 jaar onderwijs, met liefde en aandacht voor de historische details doorontwikkeld naar 178 luxueuze gerenoveerde- en nieuwbouwappartementen. Na de oplevering op 6 mei wordt er schitterend gewoond in de monumentale jaren ’20 ambachtsschool in de Kleverparkbuurt, Haarlem. Huurprijs v.a. € 1375,- per maand met een woonoppervlakte v.a. 71m². 

Naast nieuwgebouwde appartementen zijn ook de bijzondere ruimtes in het schoolgebouw omgetoverd tot fijne appartementen. De authentieke details die de historie van de ambachtsschool vertellen, komt u overal tegen: origineel glas-in-lood, tegelwerk en natuurlijk de imposante gevels. In De Meester zijn er liften, een gemeenschappelijke binnentuin en veel van de woningen hebben een eigen balkon of dakterras.

Er zijn nog 8 woningen beschikbaar! Inschrijven kan via de projectsite.

In de geliefde Kleverpark is het heerlijk wonen: duin en strand vlakbij, station Haarlem en Bloemendaal op nog geen 5 minuten fietsen, met 10 minuten rijden in Amsterdam of Schiphol, de gezelligheid van Haarlem centrum om de hoek. De wijk zelf is ruim opgezet, groen, met veel karakteristieke jaren ‘30 huizen. Op loopafstand vindt u verschillende supermarkten, buurtwinkels en speciaalzaken en ook de Haarlemmer Kweektuin!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op